Najbolji tarot

Najbolji tarot daje odgovore na sva pitanja

Prošlost, sadašnjost, budućnost – sve je slikovito opisano kroz najbolji tarot. Ovaj drevni način predviđanja nam pruža raznovrsne mogućnosti i priliku da dođemo do određenih saznanja. Pored načina da spoznamo ono što tek dolazi, najboljii tarot nam pomaže da otkrijemo mnoge skrivene talente i potencijale koje imamo.

Tarot se kao skup mističnih karata najčešće koristi za predviđanje budućnosti, ali također nam daje odgovore na pitanja iz svakodnevnog života. U moderno vrijeme najbolji tarot predstavlja jednu od najpopularnijih opcija koja nam ukazuje na važne aspekte života.

Tarot se sastoji od 78 karata, a podjeljen je na veliku i malu Arkanu. Tarot na latinskom označava tajnu ili misteriju. Velika Arkana sastoji se ukupno od 22 karte, a mala Arkana od 56 karata, odnosno: kovanica, kupova, mačeva i štapova. Najbolji tarot služi kao alternativni vodič kroz samospoznaju duše i daje smjernice za budućnost.

Kroz konzultacije nam najbolji tarot može dati odgovore na pitanja kao što su novac, zdravlje, ljubav, posao, itd. Najbolji tarot uključuje širok spektar pitanja. To uključuje i poseban vid konzultacija, kao što su:

  • Pokretanje onoga što dolazi za narednih 12 mjeseci.
  • Određivanje talismana (prema datumu rođenja) iz velike Arkane u svrhu životnog poboljšanja
  • Godišnje konzultacije za zdravlje, ljubav, novac i posao.

Najbolji tarot od 0-24

Najbolji tarot pokazuje nam:

  • Kako vratiti sklad u svakodnevni život
  • Kako aktivirati svoju pozitivnu energiju i intuiciju,
  • Kako razumjeti određene događaje i odabrati najbolji način djelovanja
  • Kako izbjeći klopku negativne energije, mržnje i svega onog što nam otežava život.

Uz najbolji tarot poboljšavamo razumijevanje vlastite sudbine , ali i svega onoga što je od temeljne važnosti u ovom procesu. Najbolji tarot nam otkriva mnoge tajne, daje pomoć u samospoznaji duše, i najbolji smjer za budućnost. Također, najbolji nas tarot uvodi u razloge nastanka najsloženijih i onih svakodnevnih i raznovrsnih vrsta problema sa kojima se susrećemo.

Svaki tarot majstor kroz najbolji tarot ukazuje na mistični svijet simbola i njihovu funkciju, i vodi nas ka pojašnjavanju postojećih životnih problema. Simboli na kartama ukazuju na na prisutnost otežanja na psihološkom ili emotivnom i duhovnom planu. Za najbolji se tarot može reći da je najprikladniji oblik pomoći koji otkriva načine da pojedinac napreduje u svim aspektima života.

Zašto je najbolji tarot odličan izbor? Svako od nas u svakodnevnom životu ima nešto što ga zabrinjava, stvara mu napetost ili je zbog vlastitih sumnji nespreman da napravi pravi izbor. Najbolji tarot, kao vid profesionalne i pouzdane usluge, kroz različite tehnike daje najtočnije rješenje za vaše probleme.

Kombinacije karata omogućuje nam da dobijemo odgovore na prošlost, sadašnjost i budućnost. Na vrlo zanimljiv i jednostavn način najbolji tarot donosi odgovore po pitanjima iznenadnog razloga razdvajanja od voljene osobe, nevjera, poslovne staganacije, ali daje i konkretne odgovore i savjete na pitanja utjecaja negativne energije, uroka i rituala.

Kroz razne tehnike otvaranja najbolji tarot riješava mnoge nedoumice koje su prisutne. Mnogi stručnjaci i tarot vidovnjaci vam kroz najbolji tarot mogu pomoći pronaći sklad, ravnotežu, popravite ono što vas muči u sadašnjosti, ali i istovremeno doći do prosperiteta i harmonije u svojoj budućnosti.

Najbolji tarot kroz različite tehnike otvaranja pruža i mogućnost spoznaje neke situacije iz života na jedan sasvim novi način, ali i otkriti mnoge detalje iz različitih sfera. U ovoj tehnici otvaranja prva karta govori o osobi i njenoj situaciji. Ona nam u detalje donosi uvid o trenutnim utjecajima. Druga karta predstavlja djelovanje pozitivnih ili negativnih okolnosti na osobu. Treća karta keltskog križa ukazuje na ono što je najbolje napravti kako bi se postojeća situacija riješila i kako bi se našla najbolja riješenja. Četvrta se karta odnosi na principe, načela i postupke pojedinca. Peta karta upućuje na situacije iz prošlosti koje su mogle imati utjecaj na sadašnju situaciju. Šesta karta nam ukazuje na buduće događaje i sve što ima veze s njima. Potencijali i prilike ovdje imaju izraženu liniju djelovanja. Sedma karta ukazuje na konstruktivna, ali i destruktivna načela osobe. Kroz ovu kartu najbolji tarot nam ukazuje da nekada i naš pogled na situaciju može biti od ključnog značaja. Osma se karta odnosi na pojedine osobe i vanjske faktore. Koliko će pojedinac svojim stavom djelovati na postojeću situaciju reći će nam najbolji tarot u otvaranju i sagledavanju otvorenih kombinacija karata. Deveta karta keltskog križa nam govori o postojećim frustracijama, mislima i strahovima, kao i o načinu na koji pojedinac razmišlja o sadašnjoj situaciji. Najbolji tarot nam pruža mogućnost da kroz ovu kartu sagledamo kako najbolje riješiti situaciju bez destruktivnosti. Deseta karta keltskog križa nam slikovito daje uvid u konačno riješenje i sam ishod cjelokupne situacije.Također, kroz ovu kartu su prikazane smjernice za rješenje problema. Najbolji tarot nam kroz ovu kartu pokazuje je li osoba stekla mudrost kroz do sada stečena iskustva.

Najbolji tarot od 0-24

Najbolji tarot kao najstarija ezoterična znanost

Ova najstarija ezoterična tradicija svijeta omogućava nam da saznamo istinu, preusmjerimo svoj život na pravi put i da na bolji način donosimo odluke vezane za budućnost. Najbolji tarot na svoje načine otvara mogućnost ka stabilnosti i blagostanju.

Stručnjaci iz ove ezoterične tradicije rade sve vrste tarot tehnika i otvaranja, i daju konkretna riješenja sa ozbiljnošću i poštovanjem. Najbolji tarot omogućava da vidite svoju sadašnjost i svoju budućnost, prikazujući nam odluke koje je neophodno napraviti.

Najbolji tarot se koristi kao pomoć u emotivnoj terapiji, ukazujući nam na činjenicu da su emocije vrlo često kod pojedinaca nešto što razvija mnoge blokade, strahove i frustracije. Najbolji tarot je vrlo koristan alat, koji ima za cilj osobni rast i razvoj, riješavanje ograničenja, strahova i svih onih obrazaca koji ometaju ostvarenje potpunog sklada u životu. Najbolji tarot nam može otkriti koji je mjesec u godini idealan za pronalaženje posla, nove poslovne ugovore, kao i njihovo vrijeme trajanja.

Uloga tarota je da pomoći nam pronaći nove mogućnosti u ljubavi, pomoći saznati je li nam je partner nevjeran, ili kako treba postupiti ukoliko je prisutan nesklad u postojećem partnerstvu.