Vrhunski tarot majstori

Korjeni tarot karata se vežu uz drevni Egipat, ali se također smatra da se ovaj ezoterični alat pojavio negdje oko 15. stoljeća u Italiji kada je služio u svrhu zabave i proricanja. Tarot je jedan od najmoćnijih alata koji je prisutan u ezoteričnoj praksi. Tarot kartama se služe mnogi stručnjaci i vrhunski tarot majstori.

Još uvijek nitko ne zna točno podrijetlo tarot karata. Mnogi smatraju da su nastale još u drevnom Egiptu, dok drugi smatraju da je tarot napisan od stane starih mudraca, a da je svaki simbol služio kao mapa u poznavanju religije i tradicija svijeta. Osim tradicionalnog špila tarot karata, postoje i mnogi drugi, poput Marsejskog kojeg najviše koriste vrhunski tarot majstori.

U posljednjih nekoliko godina tarot je postao nezamjenljiv u ezoteričnoj praksi, a vrhunski tarot majstori smatraju da je ovo alat koji je nam otkriva i pokazuje brojne mogućnosti i opcije kojima možemo otkriti i poboljšati svoj život.

Predviđanje budućnosti spada u jedan vrlo složen proces u kom vrhunski tarot majstori ukazuju klijentu na različite poruke  iz karata, naglašavajući ono što smatraju presudnim ili od većeg značenja. Mnogi vrhunski tarot majstori tijkom kozultacija razmatraju što je najbolje za budućnost i ukazuju na ideje kroz koje čovjek može popraviti svoj život.

U tumačenju nam vrhunski tarot majstori otkrivaju mistične poruke karata, od kojih svaka ima svoje specifičnosti i jedinstvenosti.

Vrhunski tarot majstori od 0-24

Karta Budala je nositelj kreativne energije, umjetničkih napora i egoizma.

Karta Visoka Svećenica se povezuje sa vjerovanjima, željama i obiteljskom tradicijom.

Carica je simbol ljubavi, stvaranja, zajedništva, plodnosti i ljepote.

Simboli iz male Arkane poput mačeva su najava problema, prekida ljubavnog partnerstva i nepovoljnih situacija.

Kupovi se povezuju sa obiteljskim i društevnim aspektima, ukazuju na važne susrete, sastanke i zabavu.

Novčići se odnose na materijalnu stranu života, uspjehe, profit, ostvarenje želja bez velikog napora.

Štapovi su pokazatelji prolaznih problema, neslaganja ili sukoba s drugima, jake volju i odlučnosti.

Na osnovi ovoga možemo vidjeti samo dio mističnih simbola koje vrhunski tarot majstori uskađuju sa svojim darovima i vještinama vidovitosti.

Vrhunski tarot majstori nam mogu pomoći u boljem razumijevanju unutarnjih mehanizama, prepoznavanju onoga što skrivamo, svoje biti, kao i načine dolaska do sretnijeg i uravnoteženijeg života.

Kroz mistične simbole i slike svake karte, vrhunski tarot majstori omogućavaju da dublje sagledamo svoj karakter, sve ono što nas dovodi do mudrosti i načine na koje se odnosimo prema sebi i drugim ljudima.

U svom višegodišnjem iskustvu, vrhusnki tarot majstori kroz simbole karata otkrivaju nam što je to na čemu treba najviše raditi kako bi se postojeće barijere otklonile ali i neutraliziralo ono što nas sprečava da ostvarimo sklad i harmoniju.

Brojne nam tehnike koje primenjuju vrhunski tarot majstori omogućavaju da dođemo do ozdravljenja, bolje ljubavne kompatiblnosti sa partnerom i stabilnosti na poslovnom planu. Vrhunski tarot majstori mogu predvidjeti nadolazeće događaje i pomoći nam u otkrivanju prisustva negativnih energija, uroka i magije.

Kroz svoje višegodišnje iskustvo vrhunski tarot majstori mogu pružiti različite načine interpretacija za željeni segment života. Na taj način, vrhunski tarot majstori mogu dati najbolje smjernice za eliminiranje svega onoga što nas muči, opterećuje i stvara nelagodu u svakodnevnici. No, u isto vreme, vrhunski tarot majstori ukazuju na događaje u budućnosti, po svim važnim pitanjima.

Svojom preciznošću, profesionalnošću i posvećenosti, vrhunski tarot majstori putem karata ukazuju nam na sve ono što će napraviti da se riješite određenih problema.

Zahvaljujući svojoj stručnosti i znanju, vrhunski tarot majstori kroz tarot i druge ezoterične vještine pomažu vam da primjenite dobivene smjernice na praktičan način u cilju ostvarivanja skladnijeg i harmoničnijeg života.

Vrhunski tarot majstori također će vam dati posebne savjete vezane uz talismane, amajlije i načine za neutraliziranje negativnih utjecaja koji ometaju dobrobit i napredak.

Za čitanje karata vrhunski tarot majstori posjeduju potrebno iskustvo, kao i stručnu interpretaciju svakog tajanstvenog i mističnog simbola, ali i brojnih kombinacija.

Ako imate problem koji se stalno ponavlja i donosi vam brige, naši vrhunski tarot majstori kroz svoju sposobnost vidovitosti, intuicije i višegodišnjeg iskustva mogu dešifrirati poruke sa karata i pokazati vam kako možete doći do rješenja i otkriti sve ono što kroz mnoge detalje i situacije niste vidjeli iz drugog ugla, a na neki način vas je blokiralo.

Vrhunski tarot majstori od 0-24